VENEZIA ZDJELA ZA SALATU

56.00 sa. PDV-om

Melaminska zdjela za salatu velike veličine s pripadajućim priborom za jelo iz kolekcije VENEZIA savršena je za cijelu obitelj te idealna za salate, tjesteninu ili kao zdjela za krumpir. Izrađena je od visokokvalitetnog melamina i odgovara ostalim nautičkim dodacima iz iste kolekcije.

MB68008

Availability: Na zalihi

SKU: 29613 Kategorija:

SASTAV: 100% Melamin (M) – bez BPA

UPUTE: Ovaj proizvod je namijenjen za jelo, a ne za kuhanje. Pogodan za korištenje u mikrovalnoj maksimalno 90 sekundi

ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Za produljenje vijeka trajanja proizvoda preporučuje se izbjegavanje korištenja abrazivnih sredstava. Kako biste izbjegli mrlje od kave i čaja, preporučuje se pranje odmah nakon upotrebe. Moguće nepravilnosti u dizajnu dio su proizvodnog procesa i ne bi se trebale smatrati nedostatkom.

Ovaj artikl je pogodan za pranje u perilici posuđa.

Zdjela za salatu od melamina s pripadajućim priborom iz kolekcije nautičkog posuđa VENEZIA. Zahvaljujući svojoj velikoj veličini, savršena je za cijelu obitelj te za salate, tjestenine ili čak kao zdjela za krumpiriće.

Ovo posuđe je izrađeno od visokokvalitetnog melamina i prati ga ostali nautički pribor iz iste kolekcije.

Može se prati u perilici posuđa.

Posjetite našu internetsku nautičku trgovinu za sve dostupne komade iz nautičke kolekcije VENEZIA. Ako tražite neutralnije dizajne koji bi se slagali s nautičkim tanjurima, zašto ne biste isprobali Ljetnu kolekciju.