VENEZIA TANJURI DESRTNI 6/1

63.45 sa. PDV-om

Melaminski desertni tanjur iz kolekcije VENEZIA. Neklizajući prsten na dnu pruža stabilnost, tako da možete uživati u svojim obrocima na brodu. Lako se kombinira s drugim kolekcijama tvrtke Marine Business.

MB68003

Availability: Na zalihi

SKU: 29609 Kategorija:

SASTAV: 100% melamin (M) – bez BPA

UPUTE: Ovaj proizvod je namijenjen za jelo, a ne za kuhanje. Pogodan za upotrebu u mikrovalnoj pećnici maksimalno 90 sekundi

ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Za produljenje vijeka trajanja proizvoda preporučuje se izbjegavati korištenje abrazivnih sredstava. Kako biste izbjegli mrlje od kave i čaja, preporučuje se pranje odmah nakon upotrebe. Moguće nepravilnosti u dizajnu dio su proizvodnog procesa i ne smiju se smatrati nedostatkom.

Ovaj proizvod je pogodan za pranje u perilici posuđa.

Melaminski desertni tanjur iz kolekcije VENEZIA. Pogodan je za pranje u perilici posuđa.

Izrađen je od visokokvalitetnog melamina koji je 100% čist i netoksičan.

Melaminski tanjur iz ove kolekcije dizajniran je s protukliznim prstenom na dnu za veću stabilnost tijekom plovidbe kako biste s povjerenjem mogli uživati u svom obroku.

Kolekcija VENEZIA uključuje široki raspon nelomljivih komada namijenjenih ukrašavanju stola na vašoj jahti ili jedrilici, te se može kombinirati s ostalim kolekcijama nelomljivog posuđa iz Marine Businessa.

Ovo nelomljivo posuđe od melamina s motivima jedrenja i nautičkim zastavicama osvijetlit će vaš stol i obogatiti ga nautičkim ukrasima.

Posjetite našu internetsku nautičku trgovinu za sve dostupne artikle iz nautičke kolekcije VENEZIA.