VENEZIA ŠALICE 6/1

64.80 sa. PDV-om

VENEZIA melaminska šalica je otporna i složiva, što nam omogućuje njezinu upotrebu za uživanje u dobrom cappuccinu ili kavi tijekom plovidbe. Šalica ima unutrašnjost od crvenog melamina. Pogledajte i Ljetnu kolekciju ako želite sve komade posuđa u mornarsko plavoj boji bez crvenih unutrašnjosti.

MB68004

Availability: Na zalihi

SKU: 29610 Kategorija:

SASTAV: 100% Melamin (M) – bez BPA

UPUTE: Ovaj proizvod je namijenjen za jelo, a ne za kuhanje. Pogodan za upotrebu u mikrovalnoj pećnici do maksimalno 90 sekundi.

ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Za produljenje vijeka trajanja proizvoda preporučuje se izbjegavanje korištenja abrazivnih sredstava. Kako biste izbjegli mrlje od kave i čaja, preporučuje se pranje odmah nakon upotrebe. Moguće nepravilnosti u dizajnu su dio proizvodnog procesa i ne bi se trebale smatrati nedostatkom.

Ovaj predmet je prikladan za pranje u perilici posuđa.

VENEZIA melaminske šalice su otporne i mogu se slagati, savršene za dobru kavu ili cappuccino. Mogu se prati u perilici posuđa.

Imaju protuklizni prsten na dnu za veću udobnost prilikom plovidbe.

Ove šalice su izrađene od visokokvalitetnog melamina i dopunjavaju se s melaminskim tanjurima i posuđem iz iste kolekcije.

Unutrašnjost šalice je crvena. Ako želite posuđe u mornarsko plavoj boji bez crvene unutrašnjosti, pogledajte našu Ljetnu kolekciju.

Posuđe VENEZIA izrađeno je od visokogustoćišnog nelomljivog melamina koji je otporan na udarce i siguran za uporabu u perilici posuđa.
Posjetite našu online nautičku trgovinu za sve dostupne artikle iz nautičke kolekcije VENEZIA.