VENEZIA ŠALICE ESPRESSO 6/1

62.10 sa. PDV-om

Set za kavu od melamina iz kolekcije VENEZIA. Mogućnost slaganja omogućava jednostavno odlaganje u nautičke ormariće, a dizajn tanjura s udubinom za postavljanje šalice osigurava stabilnost na brodu. Izrađen od dvobojnog melamina.

MB68006

Availability: Na zalihi

SKU: 29611 Kategorija:

SASTAV: 100% Melamin (M) – bez BPA

UPUTE: Ovaj proizvod je namijenjen za jelo, a ne za kuhanje. Pogodan za korištenje u mikrovalnoj pećnici maksimalno 90 sekundi

ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Kako biste produljili vijek trajanja proizvoda, preporučuje se izbjegavati korištenje abrazivnih sredstava. Da biste izbjegli mrlje od kave i čaja, preporučuje se pranje odmah nakon uporabe. Moguće nepravilnosti u dizajnu su dio proizvodnog procesa i ne bi se trebale smatrati nedostatkom.

Ovaj predmet je pogodan za pranje u perilici posuđa.

Šalica za kavu od melamina iz kolekcije Venezia. Šalice se mogu u potpunosti složiti za jednostavno pohranjivanje u ormariće na brodu.

Tanjurići su posebno dizajnirani kako bi šalica bila sigurno smještena i kako se ne bi pomicala. Tanjurići su također protuklizni i izrađeni su od dvobojnog melamina.

Kao i sve naše posuđe za brodove, kolekcija Venezia prošla je sve EU zdravstvene kontrole i izrađena je od 100% netoksičnog melamina.

Idealan dodatak ovom setu je melaminski pladanj iz iste kolekcije ili set za predjela. Sada možete uživati u 100% nautičkoj kolekciji.