VENEZIA TANJURI MB PLITKI 6/1

70.88 sa. PDV-om

Tanjur od melamina iz kolekcije VENEZIA. Periv je u perilici posuđa. Omogućava uživanje u obrocima na brodu zahvaljujući stabilnosti koju pruža tijekom plovidbe.

MB68001

Availability: Na zalihi

SKU: 29607 Kategorija:

SASTAV: 100% Melamin (M) – bez BPA

UPUTE: Ovaj proizvod je namijenjen za jelo, a ne za kuhanje. Pogodan za upotrebu u mikrovalnoj pećnici maksimalno 90 sekundi

ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Za produljenje vijeka trajanja proizvoda preporučuje se izbjegavati korištenje abrazivnih sredstava. Kako biste izbjegli mrlje od kave i čaja, preporučuje se pranje odmah nakon uporabe. Moguće nepravilnosti u dizajnu dio su proizvodnog procesa i ne smiju se smatrati nedostatkom.

Ovaj predmet može se prati u perilici posuđa.

Tanjur od melamina iz kolekcije VENEZIA. Može se prati u perilici posuđa.

Izrađen od visokokvalitetnog melamina koji je 100% čist i bezotrovan.

Melaminski tanjur u ovoj kolekciji dizajniran je s protukliznim prstenom na dnu za veću stabilnost tijekom plovidbe i kako biste s povjerenjem mogli uživati u obroku.

Kolekcija VENEZIA uključuje širok raspon nelomljivih komada za ukrašavanje stola na vašoj jahti ili jedrilici, a kombinira se s ostalim kolekcijama nelomljivog stakla iz tvrtke Marine Business.

Ovo nelomljivo posuđe od melamina s prugama povezanim s jedrenjem i nautičkim zastavicama unijet će svjetlost i boju na vaš stol svojim nautičkim ukrasom.

Posjetite našu online nautičku trgovinu za sve dostupne komade u nautičkoj kolekciji VENEZIA.