THALASSA DRY BAG MB TOILET

37.50 sa. PDV-om

Vodootporna futrola za dokumente ili kozmetička torbica s brtvom na patentnom zatvaraču koja sprječava ulazak vode. Ova mala suha torba kapaciteta pet litara dizajnirana je za pohranu ključeva, mobitela, sunčanih naočala ili krema za sunčanje.

MB62412

Availability: Na zalihi

SKU: 30742 Kategorija:

Materijal: 500D PVC cerada. 0,5 mm debljine.
Održavanje: Prati vlažnom krpom. Nemojte koristiti perilicu ili sušilicu rublja. Nemojte koristiti abrazivne proizvode.

Vodootporni omot za dokumente ili kozmetička torbica s patentnim zatvaračem koji sprječava ulazak vode. Ova mala suha torba od pet litara dizajnirana je za ključeve, mobitele, sunčane naočale ili kreme za sunčanje. Također, ima remen za nošenje.
Osim toga, savršena je kao dodatni sloj zaštite za elektroniku. Stavite svoj mobitel ili tablet u ovu malu vodootpornu torbu za dodatnu sigurnost, a zatim u veću suhu torbu.

Kolekcija vodootpornih suhih torbi THALASSA sadrži nekoliko modela torbi, ruksaka, sportskih torbi, kozmetičkih torbi i omota za dokumente. Naše suhe torbe trenutno dolaze u dvije linije: nautičku u plavoj, bijeloj i crvenoj boji; i moderniju liniju u crnoj boji s neonsko-žutim detaljima.

Sve torbe su vodootporne i izrađene od čvrstog, vodootpornog materijala (500D cerada PVC debljine 0,5 mm). Imaju spojene patentne zatvarače tako da su potpuno vodootporni, kao i šavovi, tako da voda ne može prskati unutra dok plovite. Mogu izdržati kratko vrijeme pod vodom, ali prije svega ne zaboravite zaštititi elektroniku i dokumente.