THALASSA DRY BAG MB TOILET

37.50 sa. PDV-om

Vodootporna futrola za dokumente ili kozmetička torbica s patentnim zatvaračem koji sprječava ulazak vode. Ova mala suha torba kapaciteta pet litara dizajnirana je za pohranu ključeva, mobitela, sunčanih naočala ili krema za sunčanje.

MB62422

Availability: Na zalihi

SKU: 30746 Kategorija:

Materijal: 500D PVC cerada. 0,5 mm debljine.
Održavanje: Prati vlažnom krpom. Nemojte koristiti perilicu ili sušilicu rublja. Nemojte koristiti abrazivne proizvode.

Vodootporni omot za dokumente ili kozmetička torbica s patentnim zatvaračem koji sprječava ulazak vode. Ova mala suha torba od pet litara dizajnirana je za ključeve, mobitele, sunčane naočale ili kreme za sunčanje. Također ima i remen za nošenje.
Osim toga, savršena je kao dodatni sloj zaštite za elektroniku. Stavite svoj mobitel ili tablet u ovu malu vodootpornu torbu za dodatnu sigurnost, a zatim u veću suhu torbu.

Kolekcija THALASSA vodootpornih suhih torbi sadrži nekoliko modela – torbi, ruksaka, sportskih torbi, kozmetičkih torbica i omotača za dokumente. Naše suhe torbe trenutno se nude u dvije linije: jedna s nautičkim tonovima u plavoj, bijeloj i s primjesom crvene; i druga suvremenija linija u crnoj boji s neonsko žutim detaljima.

Sve torbe su vodootporne i izrađene od čvrstog, otpornog materijala (500D Tarpaulin PVC, debljine 0,5 mm). Imaju spojene patentne zatvarače tako da su potpuno vodootporne, kao i šavovi, što znači da voda ne može prodrijeti dok plovite. Mogu izdržati kratko vrijeme pod vodom, ali prije svega, ne zaboravite na zaštitu elektronike i dokumenata.