THALASSA DRY BAG MB 10L

45.80 sa. PDV-om

Suha torba zapremnine 10 litara. Ova torba opremljena je vanjskim patentnim zatvaračem i naramenicom koja se može nositi preko tijela ili preko ramena. Idealna veličina za nošenje manjih predmeta na napuhavajućem čamcu ili vodenom skuteru.

MB62423

Availability: Na zalihi

SKU: 30747 Kategorija:

Materijal: 500D PVC cerada. 0,5 mm debljine.
Održavanje: Prati vlažnom krpom. Nemojte koristiti perilicu ili sušilicu rublja. Nemojte koristiti abrazivne proizvode.

Suha vreća za bačvu od 10 litara.
Ova torba ima patentni zatvarač s vanjske strane i naramenicu koju možete nositi preko tijela ili preko ramena.
Savršena je veličina za nošenje malih predmeta na gumenjaku ili vodenom skuteru. Dizajnirana je kako bi vaše stvari ostale sigurne i suhe tijekom bavljenja svim vodenim sportovima.

Preporučujemo korištenje manje vodonepropusne vrećice za elektroničke uređaje (na primjer, naš omot za dokumente ili kozmetičku torbicu). Pažljivo zatvorite manju vrećicu i stavite je unutar vaše suhe vreće ili ruksaka.

Za suhe vreće u obliku bačve, kako biste bili sigurni da voda ne uđe, ne zaboravite kotrljati vrh barem tri puta. Ostavite malo zraka u vreći kako bi plutala ako padne preko palube.

Kolekcija vodootpornih suhih torbi THALASSA uključuje nekoliko modela bačvastih torbi, ruksaka, sportskih torbi, kozmetičkih torbi i omota za dokumente. Naše suhe torbe trenutačno su dostupne u dvije kolekcije: nautička u plavoj, bijeloj i s primjesama crvene boje; te modernija u crnoj boji s detaljima u neonsko žutoj boji.

Sve torbe su vodootporne i izrađene od čvrstog, vodootpornog materijala (500D Tarpaulin PVC, debljine 0,5 mm). Imaju zatvorene patentne zatvarače tako da su potpuno vodootporni, kao i šavovi, stoga voda ne može prskati unutra dok plovite. Mogu izdržati kratko vrijeme pod vodom, ali prije svega, ne zaboravite zaštititi elektroniku i dokumente.