THALASSA DRY BAG MB 25L

75.50 sa. PDV-om

Suha torba za bačvu od 25 litara. Ova torba ima patentni zatvarač s vanjske strane i dva remena, pa je možete nositi kao ruksak. Remeni su pričvršćeni, ali ih možete skinuti ako želite i koristiti bočnu ručku.

MB62424

Availability: Na zalihi

SKU: 30748 Kategorija:

Materijal: 500D PVC cerada. 0,5 mm debljine.
Održavanje: Prati vlažnom krpom. Nemojte koristiti perilicu ili sušilicu rublja. Nemojte koristiti abrazivne proizvode.

Suha torba za bačvu od 25 litara.
Ova torba ima vanjski patentni zatvarač i dva remena, pa ju možete nositi kao ruksak. Remeni su na kopčanje, pa ih možete skinuti ako želite i upotrijebiti bočnu ručku.

Savršene je veličine za sve što vam treba na nautičkom putovanju.

Preporučujemo korištenje manje vodonepropusne torbice za elektroničke uređaje (na primjer, mapu za dokumente ili kozmetičku torbicu). Manju torbicu pažljivo zatvorite i stavite je unutar svoje torbe ili ruksaka.

Kod suhih torbi u obliku bačve, da biste bili sigurni da voda neće ući, ne zaboravite zarolati vrh barem tri puta. U torbi ostavite malo zraka kako bi plutala ukoliko padne preko palube.

Kolekcija THALASSA vodootpornih suhih torbi nudi nekoliko modela torbi, ruksaka, sportskih torbi, kozmetičkih torbica i mapa za dokumente. Naše suhe torbe trenutno su dostupne u dvije serije: jedna više nautički orijentirana u plavoj, bijeloj i s primjesom crvene boje; te modernija serija u crnoj boji s detaljima u neonsko žutoj.

Sve torbe su vodootporne i izrađene od čvrstog, otpornog na vodu materijala (500D cerada PVC, debljine 0,5 mm). Imaju zatvarače na zalijepljeni patent, tako da su potpuno vodootporne, kao i šavovi, pa voda ne može prodirati dok plovite. Mogu izdržati kratkotrajno uranjanje u vodu, no prije svega zapamtite zaštititi elektroniku i dokumente.