THALASSA DRY BAG MB DOCUMENTS

34.00 sa. PDV-om

Vodootporni omot za dokumente s učvršćenim patentnim zatvaračem koji sprječava ulazak vode. Dizajniran za sigurno čuvanje dokumenata vašeg plovila (36×26 cm). Opremljen je i remenom za vezivanje.

MB62421

Availability: Na zalihi

SKU: 30745 Kategorija:

Materijal: 500D PVC cerada, debljine 0,5 mm.
Održavanje: Prati vlažnom krpom. Ne koristite perilicu ili sušilicu rublja. Ne koristite abrazivne proizvode.

Vodootporni omot za dokumente s ugrađenim patentnim zatvaračem koji sprječava ulazak vode. Dizajniran za sigurno čuvanje dokumenata vašeg plovila (36×26 cm). Opremljen je i remenom za vezivanje.
Ovaj omot za dokumente je također idealan kao dodatni sloj zaštite za elektroniku. Stavite svoj mobitel ili tablet u ovaj omot za dokumente radi dodatne sigurnosti prije stavljanja u veću suhu torbu.

Kolekcija THALASSA vodootpornih suhih torbi uključuje nekoliko modela torbi, ruksaka, sportskih torba, kozmetičkih torbica i omotača za dokumente. Naše suhe torbe trenutno su dostupne u dvjema linijama: nautičkoj u bojama plave, bijele i sa detaljima u crvenoj; te suvremenijoj liniji u crnoj s detaljima u neonsko žutoj boji.

Sve torbe su vodootporne i izrađene od čvrstog, vodonepropusnog materijala (500D tarpaulin PVC debljine 0,5 mm). Imaju spojene patentne zatvarače tako da su u potpunosti vodootporne, kao i šavovi, pa tako voda ne može prodirati dok plovite. Mogu izdržati kratko vrijeme pod vodom, ali prije svega ne zaboravite zaštititi elektroniku i dokumente.