THALASSA DRY BAG MB DOCUMENTS

34.00 sa. PDV-om

Vodootporni omot za dokumente s ušivenim patentnim zatvaračem koji sprječava ulazak vode. Dizajniran za sigurno čuvanje dokumenata vašeg plovila (36×26 cm). Opremljen je i remenom za vezanje. Ovaj omot za dokumente savršen je i kao dodatni sloj zaštite za elektroniku.

MB62411

Availability: Na zalihi

SKU: 30741 Kategorija:

Materijal: 500D PVC cerada. Debljina 0,5 mm.
Održavanje: Prati vlažnom krpom. Ne koristiti perilicu ili sušilicu rublja. Ne koristiti abrazivne proizvode.

Vodootporni omot za dokumente s ušivenim patentnim zatvaračem koji sprječava ulazak vode. Dizajniran za sigurno čuvanje dokumenata vašeg plovila (36×26 cm). Također ima remen za vezivanje.
Ovaj omot za dokumente odličan je i kao dodatni sloj zaštite za elektroniku. Stavite svoj mobitel ili tablet u ovaj omot za dokumente za dodatnu sigurnost, a zatim ga spremite u veću suhu torbu.

Kolekcija vodootpornih suhih torbi THALASSA uključuje nekoliko modela torbi, ruksaka, sportskih torbi, kozmetičkih torbica i omota za dokumente. Naše suhe torbe trenutno se nude u dvije linije: jedna je nautičkog stila u plavoj, bijeloj i s prugom crvene boje; druga je modernija linija u crnoj boji s detaljima u neonsko žutoj boji.

Sve torbe su vodootporne i izrađene od čvrstog, vodootpornog materijala (500D cerada PVC, debljine 0,5 mm). Imaju ušivene patentne zatvarače, zbog čega su potpuno vodootporne, kao i šavovi, pa tako voda ne može prodrijeti dok plovite. Mogu podnijeti kratko vrijeme pod vodom, ali zapamtite da je potrebno prije svega zaštititi elektroniku i dokumente.