THALASSA DRY BAG MB 25L

75.50 sa. PDV-om

Suha torba kapaciteta 25 litara. Ova torba opremljena je vanjskim patentnim zatvaračem i dva remena koja omogućuju nošenje u stilu ruksaka. Remeni su pričvršćeni klipsama, što vam omogućuje da ih po potrebi skinete i koristite bočnu ručku za nošenje.

MB62414

Availability: Na zalihi

SKU: 30744 Kategorija:

Materijal: 500D PVC cerada. 0,5 mm debljine.
Održavanje: Prati vlažnom krpom. Nemojte koristiti perilicu ili sušilicu. Nemojte koristiti abrazivne proizvode.

Suha vreća za bačvu od 25 litara.
Ova torba ima patentni zatvarač izvana i dva remena tako da je možete nositi kao ruksak. Remeni su pričvršćeni, tako da ih možete skinuti ako želite i koristiti bočnu ručku.

Savršena veličina za sve što vam treba na nautičkom putovanju.

Preporučamo korištenje manje vodootporne vrećice za elektroničke uređaje (na primjer, futrola za dokumente ili kozmetička torbica). Pažljivo zatvorite manju vrećicu i stavite je unutar torbe ili ruksaka.

Za suhe vrećice u obliku bačve, kako biste bili sigurni da voda ne prodre unutra, ne zaboravite zavrnuti vrh najmanje tri puta. Ostavite malo zraka u vrećici kako bi plutala ako padne u more.

Kolekcija vodootpornih suhih torbi THALASSA sadrži nekoliko modela torbi, ruksaka, sportskih torbi, kozmetičkih torbica i futrola za dokumente. Naše suhe torbe trenutno dolaze u dvije linije: nautičku u plavoj, bijeloj i s prstohvatom crvene; te moderniju liniju u crnoj boji s neonsko žutim detaljima.

Sve torbe su vodootporne i izrađene od čvrstog, vodootpornog materijala (500D cerada PVC, debljine 0,5 mm). Imaju spojene patentne zatvarače tako da su u potpunosti vodootporne, kao i šavovi, pa voda ne može prskati unutra dok plovite. Mogu izdržati kratko vrijeme pod vodom, ali prije svega ne zaboravite zaštititi elektroniku i dokumente.