THALASSA DRY BAG MB 10L

45.80 sa. PDV-om

Suha torba kapaciteta 10 litara u obliku bačve. Ova torba opremljena je patentnim zatvaračem s vanjske strane i naramenicom koju možete nositi preko tijela ili preko ramena. Savršene je veličine za prijevoz malih predmeta na gumenjaku ili jet-skiju.

MB62413

Availability: Na zalihi

SKU: 30743 Kategorija:

Materijal: 500D PVC cerada. Debljina 0,5 mm.
Održavanje: Prati vlažnom krpom. Ne koristiti perilicu ili sušilicu rublja. Ne koristiti abrazivne proizvode.

Suha vreća za bačvu od 10 litara.
Ova torba ima patentni zatvarač s vanjske strane i naramenicu koju možete nositi preko tijela ili preko ramena.
Savršena veličina za nošenje malih predmeta na gumenjaku ili vodenom skuteru. Dizajnirana je tako da vaše stvari ostanu sigurne i suhe tijekom svih vodenih sportova.

Preporučujemo korištenje manje vodonepropusne torbice za elektroničke uređaje (na primjer, naš omot za dokumente ili kozmetička torbica). Zatvorite manju torbicu pažljivo i stavite je unutar vaše bačve ili ruksaka.

Za suhe torbe u obliku bačve, kako biste bili sigurni da voda ne prodre, ne zaboravite zarolati gornji dio najmanje tri puta. Ostavite malo zraka unutar torbe kako bi plutala ako ispadne preko palube.

Kolekcija THALASSA vodootpornih suhih torbi uključuje nekoliko modela bačvasnih torbi, ruksaka, sportskih torbi, kozmetičkih torbica i omota za dokumente. Naše suhe torbe trenutačno su dostupne u dvije linije: jednoj nautičkijoj u plavoj, bijeloj i crvenoj boji; te modernijoj liniji u crnoj boji s detaljima u neonsko žutoj boji.

Sve torbe su vodootporne i izrađene od čvrstog, vodootpornog materijala (500D cerada PVC, debljine 0,5 mm). Imaju zavarene zatvarače, stoga su potpuno vodootporne, kao i šavovi, tako da prskajuća voda ne može prodrijeti dok plovite. Otporne su na kratkotrajno potapanje, no svakako se preporučuje zaštita elektronike i dokumenata prije svega.