COASTAL STOLNJAK 115X100 CM

51.30 sa. PDV-om

Ovaj stolnjak iz kolekcije Coastal, napravljen od smole, nije kruti plastični stolnjak. Zahvaljujući inovativnom završnom sloju od smole, stolnjak je vodootporan, ali ujedno ostaje mekan na dodir, sprječavajući prodor mrlja u tkaninu.

MB28401

Availability: Na zalihi

SKU: 15662 Kategorija:

Stolnjaci od smole izrađeni su s 50% pamuka i 50% poliestera te su tretirani akrilnom smolom koja ih čini otpornima na mrlje i vodootpornima. Perite ih u perilici na maksimalnoj temperaturi od 30º na programu za osjetljivo rublje. Ne koristite klor tijekom pranja. Ne cijedite, već samo lagano rastegnite i objesite ili postavite na sušenje. Ne mogu se glačati. Sušenje u sušilici nije dopušteno.

Ovaj stolnjak iz Coastal kolekcije, napravljen od smole, nije kruti plastični stolnjak. Zahvaljujući inovativnoj završnoj obradi od smole, stolnjak je vodootporan, ali ugodan na dodir, čime se sprečava prodiranje mrlja u tkaninu. Moderan i svjež dizajn idealan je kao nautički dodatak vašem posuđu, melaminu i posuđu od nelomljivog stakla. Dostupan u dvije različite veličine i boje.