ARUBA KOŠARICA L MB ACQUA

41.00 sa. PDV-om

Aruba košare su praktične vodootporne košare koje su dostupne u nekoliko veličina, ručno izrađene s velikom pažnjom i savršene su za gotovo sve! Ovisno o odabranoj veličini, možete ih koristiti u kupaonici za kreme i sapune ili za pohranjivanje ogrlica i narukvica.

MB30412

Availability: Na zalihi

SKU: 30740 Kategorija:

ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Perite vlažnom krpom. Ne perite u perilici rublja. Ne koristite abrazivne proizvode.

Aruba košare su praktične vodootporne košare koje dolaze u različitim veličinama, ručno rađene s velikom pažnjom i savršene su za gotovo sve!

Ovisno o veličini koju odaberete, možete ih koristiti u kupaonici za kreme i sapune ili za ogrlice i narukvice. U kuhinji ili na stolu mogu poslužiti kao košara za kruh, košara za voće ili držač za boce (kako ne biste ostavljali tragove na stolu). Možete ih koristiti i za čuvanje ulja i octa, čaja ili drugih namirnica. Također, odlične su kao posude za biljke ili mjesto gdje možete spremiti razne predmete, poput ključeva, sunčanih naočala, mobitela itd.

Osim toga, ove male košare su preokrenute i dolaze u različitim dizajnima, u bojama koje se savršeno uklapaju s dekoracijama i posuđem na vašem brodu ili u vašem domu.

Izrađene su od PU kože, stoga su vodootporne, otporne na UV zračenje i lako se čiste: dovoljno je prebrisati ih vlažnom krpom kako bi se uklonila bilo kakva prljavština.

Aruba je također tekstilna kolekcija koja uključuje vodootporne jastuke i stolnjake otporne na mrlje, koji se savršeno kombiniraju s vodootpornim košarama te posuđem od melamina i otpornim staklenim posuđem.