COASTAL STOLNJAK 155X130 CM

60.75 sa. PDV-om

Ovaj stolnjak iz kolekcije Coastal, izrađen od smole, nije krut kao plastični stolnjaci. Zahvaljujući inovativnom završetku od smole, stolnjak je vodootporan, ali ostaje mekan na dodir i sprječava prodiranje mrlja u tkaninu.

MB28411

Availability: Na zalihi

SKU: 15663 Kategorija:

Stolnjaci od smole izrađeni su od 50% pamuka i 50% poliestera, te su impregnirani akrilnom smolom koja ih čini otpornima na mrlje i vodootpornima. Pranje je moguće na maksimalnoj temperaturi od 30º na programu za osjetljivo rublje. Ne upotrebljavajte klor prilikom pranja. Nakon pranja nemojte stiskati, već lagano razvucite, objesite ili ostavite na sušenje u vodoravnom položaju. Glačanje nije dozvoljeno. Sušenje u sušilici nije moguće.

Ovaj stolnjak iz kolekcije Coastal, napravljen od smole, nije kruti plastični stolnjak. Zahvaljujući inovativnom završetku od smole, stolnjak je vodootporan, ali ugodan na dodir, sprječavajući prodiranje mrlja u tkaninu. Moderan i osvježavajući dizajn idealan je kao nautički dodatak vašem posuđu, melaminu i nelomljivom staklu. Dostupan je u dvije različite veličine i boje.