ARUBA KOŠARICA S MB PLAVA

39.00 sa. PDV-om

Aruba košarice su praktične vodootporne košare koje dolaze u nekoliko veličina, ručno izrađene s velikom pažnjom i savršene su za gotovo sve! Ovisno o odabranoj veličini, možete ih koristiti u kupaonici za kreme i sapune ili za ogrlice i narukvice.

MB30400

Availability: Na zalihi

SKU: 30736 Kategorija:

ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Perite vlažnom krpom. Ne perite u perilici rublja. Ne koristite abrazivne proizvode.

Aruba Baskets su praktične vodootporne košare dostupne u nekoliko veličina, ručno izrađene s velikom pažnjom i savršene za gotovo sve!

Ovisno o veličini koju odaberete, mogu se koristiti u kupaonici za kreme i sapune ili za ogrlice i narukvice. U kuhinji ili na stolu mogu poslužiti kao košara za kruh, košara za voće ili držač za boce (kako ne bi ostavljali tragove na stolu). Također, mogu poslužiti za čuvanje ulja i octa, čaja ili drugih namirnica. Izvrsne su i kao posuda za biljke ili mjesto za odlaganje raznih sitnica, poput ključeva, sunčanih naočala, mobitela itd.

Štoviše, ove košarice su reverzibilne i dolaze u različitim dizajnima, s bojama koje se savršeno uklapaju s dekoracijama i posuđem na vašem brodu ili u vašem domu.

Izrađene su od PU kože, stoga su vodootporne, otporne na UV zračenje i lako se čiste: dovoljno je prebrisati ih vlažnom krpom kako biste uklonili svaku nečistoću.

Aruba predstavlja i tekstilnu kolekciju koja uključuje vodootporne jastuke i stolnjake otporne na mrlje, koji se savršeno slažu s vodootpornim košarama, posuđem od melamina i staklenim posuđem otpornim na lom.