ARUBA KOŠARICA M MB PLAVA

40.00 sa. PDV-om

Aruba košare su praktične vodootporne košare dostupne u nekoliko veličina, ručno izrađene s velikom pažnjom i savršene za gotovo sve! Ovisno o odabranoj veličini, možete ih koristiti u kupaonici za kreme i sapune ili za pohranu ogrlica i narukvica.

MB30401

Availability: Na zalihi

SKU: 30737 Kategorija:

ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Prati vlažnom krpom. Ne prati u perilici rublja. Ne koristiti abrazivne proizvode.

Aruba košare su praktične vodootporne košare dostupne u nekoliko veličina, ručno izrađene s velikom pažnjom i savršene za gotovo sve!

Ovisno o veličini koju odaberete, možete ih koristiti u kupaonici za kreme i sapune ili za ogrlice i narukvice. U kuhinji ili na stolu mogu poslužiti kao košara za kruh, košara za voće ili držač za boce (kako ne biste ostavljali tragove na stolu). Također, možete ih upotrijebiti za čuvanje ulja i octa, čaja ili drugih namirnica. Izvrsne su i kao posuda za biljke ili mjesto za spremanje različitih stvari poput ključeva, sunčanih naočala, mobitela itd.

Osim toga, ove male košarice su reverzibilne i dolaze u različitim dizajnima, u bojama koje se savršeno uklapaju s dekoracijama i posuđem na vašem brodu ili u vašem domu.

Izrađene su od PU kože, stoga su vodootporne, otporne na UV zračenje i lako se čiste: brisanje vlažnom krpom uklonit će bilo kakvu prljavštinu.

Aruba je također tekstilna kolekcija koja uključuje vodootporne jastuke i stolnjake otporne na mrlje koji se savršeno uklapaju s vodootpornim košaricama, posuđem od melamina i čašama otpornima na lom.