TEPIH 75X50 MB RUŽA VJETROVA SMEĐE

58.00 sa. PDV-om

Protuklizna prostirka od tkanine slične tepihu, savršena za vanjsku upotrebu, s protukliznom gumiranom podlogom. Ova crno-bijela prostirka sadrži nautički dizajn, oblik je polumjeseca, otporna je na UV zračenje i vrlo upijajuća.

MB41215

Availability: Na zalihi

SKU: 30750 Kategorija:

Poliamid. Dno: Guma. Pranje u perilici na 40ºC. Ne presavijati. Ne peglati. Ne sušiti kemijskim putem. Ne prati s klorom.

Protuklizna prostirka od tkanine poput tepiha, savršena za korištenje vani, s protukliznom gumenom podlogom. Ova tamnoplava i bež prostirka ima nautički dizajn, oblik polumjeseca te je otporna na UV zračenje i visoko upijajuća. Savršena za kupaonicu ili ulaz u čamac kako bi se spriječilo klizanje prilikom penjanja nakon plivanja.

Naše prostirke izrađene su od poliamida i mogu se prati u perilici rublja na 40 ºC. Izdržljive su i dolaze u velikom izboru dizajna.

Sve Marine Business prostirke su protuklizne, dizajnirane za unutarnju kabinu ili na palubi.

Elegantna dobrodošlica na brodu, odaberite prostirku koja najbolje odgovara vašem dekoru. Dolaze u obliku polumjeseca ili pravokutnika, u neutralnijem ili izraženijem nautičkom dizajnu.

Također postoji nekoliko stilova vinilnih prostirki, dizajniranih posebno za vašu brodsku kuhinju, u dvije različite veličine. Ove prostirke lako se čiste vlažnom krpom i štite pod od mrlja i ogrebotina.