TEPIH 75X50 MB WELCOME SMEĐI

58.00 sa. PDV-om

Protuklizna prostirka od tkanine slične tepihu, idealna za vanjsku uporabu, s protukliznom gumiranom podlogom. Ova crno-bijela prostirka karakterizira nautički dizajn, polu-mjesečev oblik i otpornost na UV zračenje te visoka apsorpcija.

MB41221

Availability: Na zalihi

SKU: 30752 Kategorija:

Poliamid. Dno: Guma. Perite u perilici na 40ºC. Nemojte presavijati. Nemojte peglati. Ne čistite kemijski. Ne perite s klorom.

Protuklizna prostirka od tkanine slične tepihu, savršena za vanjsku uporabu, s protukliznom gumenom podlogom. Ova smeđe-bež prostirka ima nautički dizajn, oblik polumjeseca te je otporna na UV zračenje i visoko upijajuća. Idealna za kupaonicu ili ulaz u brod kako bi se spriječilo klizanje pri penjanju nakon kupanja.

Naše prostirke izrađene su od poliamida i mogu se prati u perilici za rublje na 40 °C. Izdržljive su i dostupne u širokom izboru dizajna.

Sve Marine Business prostirke su protuklizne, dizajnirane za uporabu unutar kabine ili na palubi.

Elegantna dobrodošlica na brod, odaberite prostirku koja se najbolje uklapa u vaš dekor. Dolaze u obliku polumjeseca ili pravokutnika, s neutralnijim ili izraženijim nautičkim dizajnom.

Također se nude i različiti stilovi vinilnih prostirki, posebno dizajniranih za vašu kuhinju na brodu, u dvije različite veličine. Ove se prostirke lako čiste vlažnom krpom i štite pod od mrlja i ogrebotina.