TEPIH 75X50 MB RUŽA VJETROVA CRNA

58.00 sa. PDV-om

Protuklizna prostirka od tkanine nalik tepihu, savršena za upotrebu na otvorenom, s protukliznom gumiranom podlogom. Ova crno-bijela prostirka karakterizira nautički dizajn, oblik polumeseca te je otporna na UV zrake i visoko upijajuća.

MB41213

Availability: Na zalihi

SKU: 16472 Kategorija:

Poliamid. Podloga: Guma. Pranje u perilici na 40ºC. Ne presavijati. Ne peglati. Ne čistiti kemijski. Ne prati s klorom.

Protuklizna prostirka od tkanine slične tepihu, savršena za korištenje vani, s protukliznom gumenom podlogom. Ova prostirka u crno-bijeloj boji ima nautički dizajn, oblik polumjeseca te je otporna na UV zračenje i visoko upijajuća. Savršena je za kupaonicu ili ulaz u čamac kako bi se spriječilo klizanje prilikom penjanja nakon plivanja.

Naše prostirke izrađene su od poliamida i mogu se prati u perilici na 40 °C. Izdržljive su i dostupne su u širokom izboru dizajna.

Sve Marine Business prostirke protuklizne su te su dizajnirane za unutrašnjost kabine ili palubu.

Za stilsku dobrodošlicu na brodu, odaberite prostirku koja najbolje pristaje vašem dekoru. Dostupne su u obliku polumjeseca ili pravokutnika, u neutralnijim ili izraženijim nautičkim dizajnima.

Na raspolaganju su i različiti stilovi vinilnih prostirki, posebno dizajnirani za kuhinju na vašem brodu, u dvije različite veličine. Te prostirke jednostavno se čiste vlažnom krpom te štite pod od mrlja i ogrebotina.