TEPIH 75X50 MB RUŽA VJETROVA PLAVA

58.00 sa. PDV-om

Protuklizna prostirka od tkanine slične tepihu, idealna za vanjsku uporabu, s protukliznom gumiranom podlogom. Ova crno-bijela prostirka s nautičkim dizajnom, u obliku polu mjeseca, otporna je na UV zračenje i visoko upijajuća.

MB41214

Availability: Na zalihi

SKU: 30749 Kategorija:

Poliamid. Dno: Guma. Pranje u perilici na 40ºC. Ne presavijati. Ne peglati. Ne sušiti kemijskim čišćenjem. Ne prati s klorom.

Protuklizna prostirka od tkanine nalik na tepih, savršena za upotrebu vani, s protukliznom gumiranom podlogom. Ova tamnoplavo-bež prostirka sadrži nautički dizajn, oblik je polumjeseca te je otporna na UV zračenje i izuzetno upija. Idealna je za kupaonicu ili ulaz u čamac kako bi se spriječilo klizanje prilikom penjanja nakon plivanja.

Naše prostirke su izrađene od poliamida i mogu se prati u perilici rublja na 40 ºC. One su dugotrajne i dostupne su u širokom rasponu dizajna.

Sve Marine Business prostirke su protuklizne, namijenjene za upotrebu unutar kabine ili na palubi.

Za stilsku dobrodošlicu na brodu, odaberite prostirku koja se najbolje uklapa u vaš dekor. Dostupne su u obliku polumjeseca ili pravokutnika, u neutralnijim ili izraženijim nautičkim dizajnima.

Postoje i razne vrste vinilnih prostirki dizajniranih posebno za kuhinju na vašem brodu, u dvije različite veličine. Te prostirke se lako čiste vlažnom krpom i štite pod od mrlja i ogrebotina.