PEPELJARA MB ROMBO BEIGE

54.00 sa. PDV-om

Vjetrootporna, neklizajuća pepeljara od nehrđajućeg čelika i umjetne kože. Osnova pepeljare je prilično teška i neklizajuća, što je čini stabilnom i sprječava sklizanje sa stola te padanje opušaka na pod.

MB30118

Availability: Na zalihi

SKU: 30729 Kategorija:

Magnetni nehrđajući čelik 18/0. Vanjski dio od umjetne kože. Za pranje pepeljare, rastavite je i poklopac operite zasebno. Pladanj perite nastojeći ne smočiti dio od brušene kože previše: kako biste spriječili probleme i mrlje od hrđe uzrokovane vlagom i solju, sve dijelove trebate temeljito osušiti i nakon upotrebe čuvati na suhom mjestu. Za čišćenje umjetne kože koristite vlažnu krpu.

Vjetrootporna, neklizajuća pepeljara od nehrđajućeg čelika i umjetne kože.

Podnožje pepeljare je prilično teško i ne klizi, čime se postiže stabilnost i sprječava sklizanje s stola te padanje opušaka cigareta na tlo.

Osim toga, opremljena je poklopcem protiv vjetra od nehrđajućeg čelika, kako pepeo ne bi letio naokolo i prljao vaš brod ili vrt.

Vanjski dio je od imitacije kože (PU), vodootporan je i lako se čisti (čak i ispod slavine u kuhinji).

Dostupan je u širokom izboru dizajna i boja, s teksturama, umjetnom kožom, ugraviranim detaljima ili elegantnim metalom. Posuda za pepeo od nehrđajućeg čelika dolazi u srebrnoj, zlatnoj ili elegantnoj, modernoj crnoj boji.

Nautičke pepeljare su neophodne na brodu, čak i za nepušače, jer nikada ne znate kada će vam doći posjetitelj ili mornar koji povremeno puši, a vjetrootporne, neklizajuće pepeljare osiguravaju ugodnost za sve na brodu.