PEPELJARA MB CHESS GREY

58.00 sa. PDV-om

Vjetrootporna, neklizajuća pepeljara od nehrđajućeg čelika i umjetne kože. Osnova pepeljare je prilično teška i neklizajuća, što je čini stabilnom i sprječava sklizanje sa stola te padanje opušaka cigareta na pod.

MB30253

Availability: Na zalihi

SKU: 30734 Kategorija:

Magnetni nehrđajući čelik 18/0. Vanjski dio od umjetne kože. Za pranje pepeljare, rastavite je i zasebno operite poklopac. Operite pladanj pazeći da previše ne smočite dio od brušene kože. Kako biste spriječili probleme i mrlje od hrđe uzrokovane vlagom i solju, sve dijelove treba temeljito osušiti i nakon upotrebe čuvati na suhom mjestu. Za čišćenje umjetne kože koristite vlažnu krpu.

Vjetrootporna, neklizajuća pepeljara od nehrđajućeg čelika i umjetne kože.

Podnožje pepeljare je prilično teško i ne klizi, što ga čini stabilnim i sprječava sklizanje s stola te padanje opušaka na tlo.

Osim toga, opremljena je poklopcem protiv vjetra od nehrđajućeg čelika kako pepeo ne bi letio naokolo te prljao vaš brod ili vrt.

Vanjski dio izrađen je od imitacije kože (PU), vodootporan je i lako se čisti (čak i ispod slavine).

Dostupna je u širokom spektru dizajna i boja, s teksturama, umjetnom kožom, ugraviranim detaljima ili elegantnim metalom. Posuda za pepeo od nehrđajućeg čelika dolazi u srebrnoj, zlatnoj ili elegantnoj, modernoj crnoj boji.

Nautičke pepeljare su neophodne na brodu, čak i za nepušače, jer nikad ne znate kada ćete imati posjetitelja ili mornara koji povremeno puši. Pepeljare otporne na vjetar i neklizajuće osiguravaju ugodan boravak na brodu za sve.