PEPELJARA MB RATTAN BLACK

58.00 sa. PDV-om

Vjetrootporna, nepomična pepeljara od nehrđajućeg čelika i umjetne kože. Osnova pepeljare je prilično teška i neklizajuća, čime se osigurava stabilnost i sprječava klizanje s površine stola te padanje opušaka na pod.

MB30251

Availability: Na zalihi

SKU: 30732 Kategorija:

Magnetni nehrđajući čelik 18/0. Vanjski dio od umjetne kože. Za pranje pepeljare, rastavite je i zasebno operite poklopac. Pladanj operite nastojeći da previše ne smočite dio od brušene kože; kako biste spriječili probleme i mrlje od hrđe uzrokovane vlagom i solju, sve dijelove treba temeljito osušiti i nakon upotrebe držati na suhom mjestu. Za čišćenje umjetne kože koristite vlažnu krpu.

Vjetrootporna, neklizajuća pepeljara od nehrđajućeg čelika i umjetne kože.

Podnožje pepeljare je prilično teško i ne klizi, čineći je stabilnom i sprječavajući sklizanje s stola, te padanje opušaka cigareta na tlo.

Osim toga, opremljena je poklopcem od nehrđajućeg čelika protiv vjetra, kako pepeo ne bi letio okolo i prljao vaš brod ili vrt.

Vanjski dio je od imitacije kože (PU), vodootporan i jednostavan za čišćenje (čak i pod slavinom u kuhinji).

Dostupna je u širokom izboru dizajna i boja, s teksturama, umjetnom kožom, ugraviranim detaljima ili elegantnim metalom. Posuda od nehrđajućeg čelika za pepeo dostupna je u srebrnoj, zlatnoj ili elegantnoj, modernoj crnoj boji.

Nautičke pepeljare neophodne su na brodu, čak i za nepušače, jer nikada ne znate kada će vam doći posjetitelj ili mornar koji povremeno puši, a vjetrootporne neklizajuće pepeljare osiguravaju udobnost svima na brodu.