PEPELJARA MB RATTAN WHITE

58.00 sa. PDV-om

Vjetrootporna, neklizajuća pepeljara od nehrđajućeg čelika i umjetne kože. Osnova pepeljare je prilično teška i neklizajuća, što ju čini stabilnom i sprječava njeno sklizavanje sa stola, te padanje opušaka cigareta na tlo.

MB30252

Availability: Na zalihi

SKU: 30733 Kategorija:

Magnetni nehrđajući čelik 18/0. Vanjski dio od umjetne kože. Za pranje pepeljare, rastavite je i zasebno operite poklopac. Operite ladicu pazeći da ne smočite dio od brušene kože previše; kako biste spriječili probleme i mrlje od hrđe uzrokovane vlagom i solju, sve dijelove treba temeljito osušiti i nakon upotrebe držati na suhom mjestu. Za čišćenje umjetne kože koristite vlažnu krpu.

Vjetrootporna, neklizajuća pepeljara od nehrđajućeg čelika i umjetne kože.

Podnožje pepeljare je prilično teško i neklizajuće, što je čini stabilnom i sprječava sklizanje s stola te pad opušaka na tlo.

Osim toga, opremljena je poklopcem protiv vjetra od nehrđajućeg čelika, čime se sprječava da pepeo leti okolo i prlja vaš brod ili vrt.

Vanjski dio izrađen je od imitacije kože (PU), vodootporan je i lako se čisti (čak i ispod slavine u kuhinji).

Dostupna je u širokom izboru dizajna i boja, s teksturama, umjetnom kožom, ugraviranim detaljima ili elegantnim metalik izgledom. Posuda od nehrđajućeg čelika za pepeo dostupna je u srebrnoj, zlatnoj ili elegantnoj, modernoj crnoj boji.

Nautičke pepeljare su neophodne na brodu, čak i za nepušače, jer nikada ne znate kada će vas posjetiti netko tko povremeno puši. Vjetrootporne i neklizajuće pepeljare osiguravaju ugodnost svima na brodu.