PEPELJARA MB PREMIUM COGNAC

63.00 sa. PDV-om

Vjetrootporna, antiklizna pepeljara od nehrđajućeg čelika i umjetne kože. Osnova pepeljare je poprilično teška i antiklizna, čime se osigurava stabilnost i sprečava sklizanje s površine stola te padanje opušaka na pod.

MB30120

Availability: Na zalihi

SKU: 30731 Kategorija:

Magnetni nehrđajući čelik 18/0. Vanjski dio od umjetne kože. Za pranje pepeljare, rastavite je i zasebno operite poklopac. Pladanj operite pazeći da previše ne namočite dio od brušene kože; kako biste spriječili probleme i mrlje od hrđe uzrokovane vlagom i solju, sve dijelove treba temeljito osušiti i nakon upotrebe čuvati na suhom mjestu. Za čišćenje umjetne kože koristite vlažnu krpu.

Vjetrootporna, neklizajuća pepeljara od nehrđajućeg čelika i umjetne kože.

Podnožje pepeljare prilično je teško i ne klizi, što ju čini stabilnom i sprječava sklizavanje sa stola, te padanje opušaka cigareta na tlo.

Osim toga, opremljena je poklopcem od nehrđajućeg čelika otpornim na vjetar, pa pepeo neće letjeti naokolo i prljati vaš brod ili vrt.

Vanjski dio je napravljen od imitacije kože (PU), vodootporan je i lako se čisti (čak i ispod česme).

Dostupna je u širokom izboru dizajna i boja, s teksturama, imitacijom kože, ugraviranim detaljima ili elegantnim metalom. Posuda za pepeo od nehrđajućeg čelika dostupna je u srebrnoj, zlatnoj ili elegantnoj, modernoj crnoj boji.

Nautičke pepeljare su neophodne na brodu, čak i za nepušače, jer nikada ne znate kada će vam doći posjetitelj ili pomorac koji povremeno puši, a pepeljare otporne na vjetar i neklizajuće osiguravaju ugodnost svima na brodu.