PEPELJARA MB JEAN BEIGE

54.00 sa. PDV-om

Vjetrootporna, neklizajuća pepeljara od nehrđajućeg čelika i umjetne kože. Baza pepeljare je prilično teška i neklizajuća, čime je čini stabilnom te sprječava sklizanje sa stola i padanje opušaka na pod.

MB30117

Availability: Na zalihi

SKU: 30728 Kategorija:

Magnetni nehrđajući čelik 18/0. Vanjski dio od umjetne kože. Za pranje pepeljare, rastavite je i zasebno operite poklopac. Operite pladanj pazeći da previše ne namočite dio od brušene kože. Kako biste spriječili probleme i mrlje od hrđe uzrokovane vlagom i solju, sve dijelove treba temeljito osušiti i nakon upotrebe držati na suhom mjestu. Za čišćenje umjetne kože koristite vlažnu krpu.

Vjetrootporna, neklizajuća pepeljara od nehrđajućeg čelika i umjetne kože.

Podnožje pepeljare je prilično teško i ne klizi, što je čini stabilnom i sprječava skliznuće s stola, tako da opušci cigareta ne padaju na tlo.

Osim toga, opremljena je poklopcem protiv vjetra od nehrđajućeg čelika kako pepeo ne bi letio okolo i prljao vaš brod ili vrt.

Vanjski dio je od imitacije kože (PU), vodootporan je i lako se čisti (čak i pod slavinom u kuhinji).

Dostupna je u širokom izboru dizajna i boja, s teksturama, umjetnom kožom, ugraviranim detaljima ili elegantnim metalom. Posuda od nehrđajućeg čelika za pepel dolazi u srebrnoj, zlatnoj ili elegantnoj, modernoj crnoj boji.

Nautičke pepeljare su neophodne na brodu, čak i za nepušače, jer nikada ne znate kada ćete imati posjetitelja ili mornara koji povremeno puši, a vjetrootporne i neklizajuće pepeljare osiguravaju ugodnost svima na brodu.