LIVING TANJURI DESERT 6/1

63.45 sa. PDV-om

Desertni tanjur od melamina iz kolekcije Living je lagan i s neklizajućom bazom. Koraljni dizajn u bež boji na tamnoplavoj podlozi elegantan je i moderan, savršen za sve prilike.

MB18003

Availability: Na zalihi

SKU: 27896 Kategorija:

SASTAV: Melamin 100% (M) – bez BPA
UPUTE: Ovaj proizvod je dizajniran za upotrebu na stolu, nije prilagođen za kuhanje ili izravno izlaganje vatri. Dopuštena upotreba u mikrovalnoj pećnici je samo 90 sekundi.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Da biste produžili vijek trajanja ovog proizvoda, preporučuje se izbjegavati korištenje abrazivnih sredstava za čišćenje. Kako biste spriječili mrlje od kave i čaja, preporučujemo da ga odmah nakon upotrebe operete. Svake nepravilnosti u dizajnu su dio procesa proizvodnje i ne bi se trebale smatrati nedostatkom.
Ovaj proizvod je otporan na pranje u perilici posuđa.

Melaminski desertni tanjur iz kolekcije Living je lagan s neklizajućom podlogom. Koraljni dizajn u bež boji na mornarsko plavoj podlozi elegantan je i moderan, savršen za sve prigode.
Posuđe Marine Business izrađeno je od 100% melamina, vrlo je otporno i može se prati u perilici posuđa. U kolekciji Living, osim tanjura, pronaći ćete i čaše.