SUMMER ŠALICA 6/1

57.00 sa. PDV-om

Otporna ljetna melaminska šalica koja se može složiti omogućuje vam da je koristite kako za uživanje u dobrom cappuccinu ili kavi, tako i za šalicu piva. Ova šalica je izrađena od visokokvalitetnog melamina i ide uz ostale dodatke od melamina iz iste kolekcije.

MB11044

Availability: Na zalihi

SKU: 27900 Kategorija:

SASTAV: Melamin 100% (M) – bez BPA
UPUTE: Ovaj proizvod je dizajniran za upotrebu na stolu, nije prilagođen za kuhanje ili izlaganje izravnoj vatri. U mikrovalnoj pećnici može se koristiti samo 90 sekundi.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Da biste produljili vijek trajanja ovog artikla, preporuča se izbjegavati korištenje abrazivnih sredstava za čišćenje. Kako biste spriječili mrlje od kave i čaja, preporučujemo pranje odmah nakon korištenja. Sve nepravilnosti u dizajnu su dio proizvodnog procesa i ne trebaju se smatrati nedostatkom.
Ovaj proizvod je otporan na pranje u perilici posuđa.

Otporna i stogljiva melaminska šalica iz kolekcije Summer omogućuje vam upotrebu kako za uživanje u dobrom cappuccinu ili kavi, tako i za čašu piva. Ova šalica je izrađena od visokokvalitetnog melamina i dopunjuje ostale melaminske dodatke iz iste kolekcije.
Proizvodi linije Summer imaju unutrašnjost u boji i vanjštinu u boji prljavo bijele, idealne za kombiniranje s drugim kuhinjskim posuđem od melamina. Svi dijelovi su izrađeni od melamina visoke gustoće, otporni su na padove i mogu se prati u perilici posuđa.