LIVING ŠALICE 6/1

63.45 sa. PDV-om

Otpornu i složivu Living melaminsku šalicu možete koristiti za uživanje u dobrom cappuccinu ili kao pivsku čašu. Šalica je izrađena od visokokvalitetnog melamina i odgovara ostalim dodacima od melamina iz iste kolekcije.

MB18004

Availability: Na zalihi

SKU: 27898 Kategorija:

SASTAV: Melamin 100% (M) – bez BPA
UPUTE: Ovaj proizvod je dizajniran za upotrebu na stolu, nije prilagođen za kuhanje ili izravnu vatru. Mikrovalna pećnica samo 90 sekundi.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Da biste produžili životni vijek ovog proizvoda, preporučuje se izbjegavati upotrebu abrazivnih sredstava za čišćenje. Da biste spriječili mrlje od kave i čaja, preporučujemo pranje odmah nakon upotrebe. Sve nepravilnosti u dizajnu su dio proizvodnog procesa i ne smiju se smatrati nedostatkom.
Ovaj proizvod je otporan na pranje u perilici posuđa.

Otporna i složiva melaminska šalica brenda Living može se koristiti za uživanje u dobrom cappuccinu ili kao pivska šalica. Izrađena je od visokokvalitetnog melamina i nadopunjuje ostale melaminske dodatke iz iste kolekcije.

Koraljni dizajn u tamnoplavoj i bež boji elegantan je i moderan, savršen za sve prigode. Posuđe Marine Business izrađeno je od 100% melamina, vrlo je otporno i može se prati u perilici posuđa. U kolekciji Living uz tanjure pronaći ćete i čaše i čaše.