COASTAL ZDJELA MB

56.00 sa. PDV-om

Melaminska zdjela za salatu s poslužavnicima je velikih dimenzija, savršena za cijelu obitelj. Coastal se ističe odvažnim, svježim i elegantnim dizajnom, idealnim za ljubitelje oceana. Ovo melaminsko posuđe uključuje sve potrebne dodatke i može se kombinirati s posuđem od sintetičkog stakla Bahama ili s kolekcijom Moon, koje obuhvaćaju vrčeve i čaše u različitim bojama.

MB28008

Availability: Na zalihi

SKU: 30723 Kategorija:

SASTAV: Melamin 100% (M) – bez BPA
UPUTE: Ovaj proizvod je dizajniran za stolnu upotrebu, nije prilagođen za kuhanje ili izravnu vatru. Mikrovalnu koristite samo 90 sekundi.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Kako biste produžili vijek ovog artikla, preporučuje se izbjegavati korištenje abrazivnih sredstava za čišćenje. Da biste spriječili mrlje od kave i čaja, preporučujemo pranje odmah nakon upotrebe. Sve nepravilnosti u dizajnu su dio proizvodnog procesa i ne smiju se smatrati nedostatkom.
Ovaj proizvod je otporan na pranje u perilici posuđa.

Melaminska zdjela za salatu s priborom za posluživanje iz kolekcije Coastal ima velike dimenzije, savršena za cijelu obitelj.
Coastal se ističe svojim odvažnim, svježim i elegantnim dizajnom za ljubitelje oceana.
Ovo posuđe od melamina uključuje sve pribore i može se kombinirati s posuđem od sintetičkog stakla kolekcije Bahamas ili kolekcijom Moon, koje obuhvaćaju vrčeve i čaše u različitim bojama.