COASTAL KOŠARICA L MB

33.10 sa. PDV-om

Coastal Baskets praktične su vodootporne košare dostupne u nekoliko veličina, ručno izrađene s velikom pažnjom i savršene su za gotovo sve!

MB28422

Availability: Na zalihi

SKU: 30726 Kategorija:

S akrilnom smolom koja ih čini otpornima na mrlje i vodootpornima. Maksimalno pranje u perilici na programu za osjetljive tkanine na 30º. Ne koristite klor prilikom pranja. Ne stiskajte, samo istegnite, objesite ili ostavite da se suši na zraku. Ne može se glačati. Ne sušiti u sušilici.

Coastal Baskets praktične su vodootporne košare koje dolaze u nekoliko veličina, ručno izrađene s velikom pažnjom i savršene za gotovo sve!

Ovisno o veličini koju odaberete, možete ih koristiti u kupaonici za kreme i sapune ili za ogrlice i narukvice. U kuhinji ili na stolu mogu biti košara za kruh, košara za voće ili držač za boce (kako ne bi ostavljali tragove na stolu). Možete ih također koristiti za čuvanje ulja i octa, čaja ili drugih namirnica. Također su izvrsna posuda za biljke ili mjesto za spremanje svega, od stvari iz džepova, ključeva, sunčanih naočala, mobitela itd.

Osim toga, mogu se koristiti s obje strane i odgovaraju nekoliko nelomljivih setova posuđa i staklenog posuđa Marine Business.
Tekstilna kolekcija Ibiza dizajnirana je s istim koraljnim uzorcima u akvamarin, tamnoplavoj i bež boji, na bijeloj ili tamnoplavoj pozadini, i uključuje jastuke za unutrašnju/vanjsku upotrebu, plahte i navlake za poplune.
Ove košare također se slažu s stolnjacima iz kolekcije Coastal. Melaminsko posuđe u ovoj kolekciji također sadrži uzorak koralja i riba koji savršeno odgovara ovim vodootpornim višenamjenskim košarama.
Ako odaberete Living kao svoj set posuđa, ove koraljne košare su savršen dodatak.

Izrađene su od 100% pamuka s završetkom od smole, što ih čini otpornima na mrlje i vodootpornima. Lako se čiste vlažnom krpom ili u perilici rublja.