COASTAL TANJURI 6/1

79.65 sa. PDV-om

Otkrijte melaminski desertni tanjur iz kolekcije Coastal s neklizajućom gumom na podnožju, savršen za jedrenje. Coastal ima odvažan, svjež i elegantan dizajn za ljubitelje oceana. Ovo posuđe od melamina ima sve dodatke i može se kombinirati s posuđem od sintetičkog stakla Bahama ili kolekcijom Moon, koje obuhvaćaju vrčeve i čaše u različitim bojama.

MB28003

Availability: Na zalihi

SKU: 30720 Kategorija:

SASTAV: 100% melamin (M) – bez BPA
UPUTE: Ovaj je proizvod namijenjen za uporabu na stolu, nije prilagođen za kuhanje ili izlaganje izravnoj vatri. Može se koristiti u mikrovalnoj samo 90 sekundi.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Za produženje vijeka trajanja ovog artikla preporučuje se izbjegavanje korištenja abrazivnih sredstava za čišćenje. Kako biste spriječili mrlje od kave i čaja, preporuča se pranje odmah nakon korištenja. Sve nepravilnosti u dizajnu su dio proizvodnog procesa i ne bi se trebale smatrati greškom.
Ovaj je proizvod otporan na pranje u perilici posuđa.

Melaminska ploča s protukliznom gumom na svojoj podlozi, savršena za jedrenje.
Coastal nudi odvažan, svjež i elegantan dizajn za ljubitelje oceana.
Ovo melaminsko posuđe obuhvaća sve dodatke te se može kombinirati s posuđem od sintetičkog stakla Bahamas ili s kolekcijom Moon, koja uključuje vrčeve i čaše u različitim bojama.