COASTAL KOŠARICA M MB

33.10 sa. PDV-om

Coastal Baskets praktične su vodootporne košare koje dolaze u nekoliko veličina, ručno rađene s velikom pažnjom i savršene za gotovo sve!

MB28421

Availability: Na zalihi

SKU: 30725 Kategorija:

S akrilnom smolom koja ih čini otpornima na mrlje i vodootpornima. Maksimalno pranje u perilici na 30º na programu za osjetljivo rublje. Ne koristite klor tijekom pranja. Ne stiskati, samo istegnuti, objesiti ili osušiti na zraku. Ne smije se glačati. Ne smije se sušiti u sušilici.

Coastal Baskets praktične su vodootporne košare koje dolaze u nekoliko veličina, ručno izrađene s velikom pažnjom i savršene za gotovo sve!

Ovisno o veličini koju odaberete, možete ih koristiti u kupaonici za kreme i sapune ili za ogrlice i narukvice. U kuhinji ili na stolu mogu poslužiti kao košara za kruh, košara za voće ili držač za boce (da ne ostavljate tragove na stolu). Također, mogu se koristiti za čuvanje ulja i octa, čaja ili drugih namirnica. Izvrsne su kao posude za biljke ili mjesto za spremanje svega, od stvari iz džepova, ključeva, sunčanih naočala, mobitela itd.

Osim toga, mogu se preokrenuti i odgovaraju nekoliko setova nelomljivog posuđa i staklenog posuđa Marine Business.
Kolekcija tekstila Ibiza dizajnirana je s istim koraljnim uzorcima u bojama aqua, tamnoplavoj i bež, na bijeloj ili tamnoplavoj podlozi, i uključuje jastuke za unutarnju/vanjsku upotrebu, plahte i navlake za poplune.
Ove košare također se slažu s stolnjacima iz Coastal kolekcije. Melaminsko posuđe u ovoj kolekciji također je ukrašeno uzorkom koralja i riba koji savršeno odgovara ovim vodootpornim višenamjenskim košarama.
Ako odaberete Living kao svoje posuđe, ove koraljne košare savršen su dodatak.

Izrađene su od 100% pamuka s premazom od smole, što ih čini otpornima na mrlje i vodootpornima. Lako se čiste vlažnom krpom ili u perilici rublja.