COASTAL MB ŠALICE 6/1

64.13 sa. PDV-om

Šalica od melamina s neklizajućom gumom na dnu, savršena za jedrenje. Dizajn kolekcije Coastal je hrabar, svjež i elegantan, stvoren za ljubitelje oceana. Ovo melaminsko posuđe obuhvaća sve potrebne dodatke i može se kombinirati s posuđem od sintetičkog stakla iz kolekcije Bahamas ili s kolekcijom Moon, koje uključuju vrčeve i čaše u različitim bojama.

MB28004

Availability: Na zalihi

SKU: 30449 Kategorija:

SASTAV: Melamin 100% (M) – bez BPA
UPUTE: Ovaj proizvod je dizajniran za upotrebu na stolu, nije prilagođen za kuhanje ili izravni plamen. Može se koristiti u mikrovalnoj pećnici samo 90 sekundi.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Kako biste produljili vijek trajanja ovog proizvoda, preporučuje se izbjegavati upotrebu abrazivnih sredstava za čišćenje. Da biste spriječili stvaranje mrlja od kave i čaja, preporučuje se pranje odmah nakon upotrebe. Svaka nepravilnost u dizajnu dio je procesa proizvodnje i ne treba se smatrati nedostatkom.
Ovaj proizvod otporan je na pranje u perilici posuđa.

Melaminska šalica s neklizajućim gumom na dnu, savršena za jedrenje.
Coastal ima odvažan, svjež i elegantan dizajn za ljubitelje oceana.
Ovo posuđe od melamina ima sve dodatke i kombinira se s posuđem od sintetičkog stakla Bahamas ili kolekcijom Moon, s vrčevima i čašama u različitim bojama.