COASTAL KOŠARICA S MB

33.10 sa. PDV-om

Coastal Baskets praktične su vodootporne košare dostupne u nekoliko veličina, ručno izrađene s velikom pažnjom i savršene za gotovo sve!

MB28420

Availability: Na zalihi

SKU: 30724 Kategorija:

S akrilnom smolom koja ih čini otpornima na mrlje i vodootpornima. Perite maksimalno na 30º na programu za osjetljivo rublje. Ne koristite klor prilikom pranja. Ne cijedite, samo lagano rastegnite i objesite za sušenje. Ne smiju se glačati. Ne smiju se sušiti u sušilici.

Coastal Baskets praktične su vodootporne košare koje dolaze u nekoliko veličina, ručno izrađene s velikom pažnjom i savršene za gotovo sve!

Ovisno o veličini koju odaberete, možete ih koristiti u kupaonici za kreme i sapune, ili za ogrlice i narukvice. U kuhinji ili na stolu mogu poslužiti kao košara za kruh, košara za voće ili držač za boce (kako ne biste ostavili tragove na stolu). Također se mogu koristiti za čuvanje ulja i octa, čaja ili drugih namirnica. Odlične su i kao posude za biljke ili mjesto za spremanje svega, od džepnih sitnica, ključeva, sunčanih naočala, mobitela i sl.

Štoviše, košare su reverzibilne i odgovaraju nekoliko setova nelomljivog posuđa i staklenih proizvoda Marine Business.
Tekstilna kolekcija Ibiza dizajnirana je s istim uzorcima koralja u bojama aqua, tamnoplavoj i bež, na bijeloj ili tamnoplavoj pozadini, i uključuje jastuke za unutarnju/vanjsku upotrebu, plahte i navlake za poplune.
Ove košare također se slažu s stolnjacima iz kolekcije Coastal. Melaminsko posuđe iz ove kolekcije također sadrži uzorak koralja i ribe koji se savršeno uklapa s ovim vodootpornim višenamjenskim košarama.
Ako odaberete Living kao vaše posuđe, ove koraljne košare su savršen dodatak.

Izrađene su od 100% pamuka s premazom od smole, što ih čini otpornima na mrlje i vodootpornima. Lako se čiste vlažnom krpom ili u perilici rublja.