ARUBA KOŠARICA L MB PLAVA

41.00 sa. PDV-om

Aruba košare su praktične vodootporne košarice dostupne u nekoliko veličina, ručno izrađene s velikom pažnjom i savršene za gotovo sve! Ovisno o odabranoj veličini, možete ih koristiti u kupaonici za kreme i sapune ili za pohranu ogrlica i narukvica.

MB30402

Availability: Na zalihi

SKU: 30738 Kategorija:

ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Operite vlažnom krpom. Ne perite u perilici rublja. Ne koristite abrazivne proizvode.

Aruba Baskets su praktične vodootporne košare koje dolaze u nekoliko veličina, ručno izrađene s velikom pažnjom i savršene za gotovo sve!

Ovisno o veličini koju odaberete, možete ih koristiti u kupaonici za kreme i sapune ili za ogrlice i narukvice. U kuhinji ili na stolu mogu biti košara za kruh, košara za voće ili držač za boce (da ne ostavljate tragove na stolu). Možete ih koristiti i za čuvanje ulja i octa, čaja ili drugih namirnica. Također su izvrsna posuda za biljke ili mjesto za spremanje svega, od džepova, ključeva, sunčanih naočala, mobitela itd.

Osim toga, ove male košare mogu se okrenuti i dolaze u različitim dizajnima, u bojama koje se savršeno slažu s dekoracijama i posuđem na vašem brodu ili u vašem domu.

Izrađene su od PU kože, tako da su vodootporne, otporne na UV zračenje i lako se čiste: brisanjem vlažne krpe možete se riješiti bilo kakve prljavštine.

Aruba je također tekstilna kolekcija koja sadrži vodootporne jastuke i stolnjake otporne na mrlje koji se savršeno slažu s vodootpornim košarama i posuđem od melamina i nelomljivim staklenim posuđem.