TEPIH 75X50 MB WELCOME PLAVI

58.00 sa. PDV-om

Protuklizna prostirka izrađena od tkanine slične tepihu, idealna za vanjsku upotrebu, s protukliznom gumiranom podlogom. Ova crno-bijela prostirka s nautičkim dizajnom, u obliku polumeseca, otporna je na UV zrake i visoko upijajuća.

MB41222

Availability: Na zalihi

SKU: 30753 Kategorija:

Poliamid. Dno: Guma. Perite u perilici na 40ºC. Ne presavijajte. Ne peglajte. Ne čistite kemijski. Ne perite s kloridom.

Protuklizna prostirka od tkanine slične tepihu, idealna za korištenje vani, opremljena je protukliznom gumiranom podlogom. Ova tamnoplava prostirka obogaćena je nautičkim dizajnom, oblikom polumjeseca, otporna je na UV zračenje i izuzetno upijajuća. Savršena je za kupaonicu ili ulaz u čamac kako bi se onemogućilo klizanje prilikom uspinjanja nakon kupanja.

Naše prostirke izrađene su od poliamida i mogu se prati u perilici rublja na 40 °C. One su izdržljive i dostupne u širokom izboru dizajna.

Sve Marine Business prostirke su protuklizne, namijenjene za uporabu unutar kabine ili na palubi.

Za stilsku dobrodošlicu na brodu, odaberite prostirku koja se najbolje slaže s vašim uređenjem. Dostupne su u obliku polumjeseca ili pravokutnika, u dizajnima neutralnijeg ili izraženijeg nautičkog stila.

Ponuda uključuje i nekoliko modela vinilnih prostirki, specijalno dizajniranih za kuhinju na brodu, u dvije različite veličine. Ove prostirke su jednostavne za čišćenje pomoću vlažne krpe i štite pod od mrlja i ogrebotina.