TEPIH 75X50 MB RUŽA VJETROVA TIRKIZNA

58.00 sa. PDV-om

Protuklizna prostirka od tkanine slične tepihu, savršena za vanjsku upotrebu, s protukliznom gumiranom podlogom. Ova crno-bijela prostirka ima nautički dizajn, oblik polumjeseca te je otporna na UV zračenje i visoko apsorbira.

MB41216

Availability: Na zalihi

SKU: 30751 Kategorija:

Poliamid. Dno: Guma. Perivo u perilici na 40ºC. Ne presavijati. Ne peglajte. Ne čistiti kemijski. Ne prati s klorom.

Protuklizna prostirka od tkanine slične tepihu, savršena za vanjsku upotrebu, s protukliznom gumenom podlogom. Ova tirkizna prostirka ima nautički dizajn, oblik polumjeseca te je otporna na UV zračenje i ima visoku sposobnost upijanja. Idealna za kupaonicu ili ulazak u čamac kako bi se spriječilo klizanje pri penjanju nakon plivanja.

Naše prostirke su izrađene od poliamida i mogu se prati u perilici na 40 °C. Dugotrajne su i dostupne u širokom izboru dizajna.

Sve Marine Business prostirke su protuklizne, namijenjene upotrebi unutar kabine ili na palubi.

Za elegantnu dobrodošlicu na brod, odaberite prostirku koja se najbolje uklapa u vaš dekor. Dostupne su u obliku polumjeseca ili pravokutnika, u neutralnijim ili izraženijim nautičkim dizajnima.

Također, postoji nekoliko stilova vinilnih prostirki, posebno dizajniranih za vašu brodsku kuhinju, u dvije različite veličine. Ove prostirke jednostavno se čiste vlažnom krpom i štite pod od mrlja i ogrebotina.