SAILOR TANJURI DESERT 6/1 MB

77.63 sa. PDV-om

Desertni tanjur od melamina dio je neuništivog seta posuđa od melamina Sailor Soul, koji uključuje setove tanjura za jelo, juhu i desert izrađene od melamina, ukrašene u nautičkom stilu.

MB14003

Availability: Na zalihi

SKU: 26212 Kategorija:

SASTAV: Melamin 100% (M) – bez BPA
UPUTE: Ovaj proizvod dizajniran je za upotrebu na stolu, nije prilagođen za kuhanje ili izravnu vatru. Mikrovalna pećnica: samo 90 sekundi.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Da biste produljili vijek trajanja ovog članka, preporučuje se izbjegavati korištenje abrazivnih sredstava za čišćenje. Da biste spriječili mrlje od kave i čaja, preporučuje se pranje odmah nakon upotrebe. Svake nepravilnosti u dizajnu dio su proizvodnog procesa i ne bi se trebale smatrati nedostatkom.
Ovaj proizvod otporan je na pranje u perilici posuđa.

Desertni tanjur od melamina dio je neslomljivog seta posuđa Sailor Soul koji uključuje setove tanjura za jelo, juhu i desert, izrađene od melamina, ukrašene nautičkim stilom.

S detaljnim dizajnom i blagim reljefom, ovaj set posuđa za brodove savršen je za osobe koje žele uživati u prekrasnom dizajnu ne želeći pritom žrtvovati praktičnost.

Melamin je izdržljiv i dugotrajan materijal otporan na udarce i padove. Upravo iz tog razloga melaminsko posuđe idealno je za svakodnevnu uporabu te je sigurno za pranje u perilici posuđa.
Svi dodaci od neslomljivog stakla izgledaju kao staklo, ali su potpuno otporni na padove i ogrebotine.