SAILOR SOUL STOLNJAK MALI

43.67 sa. PDV-om

Ovaj stolnjak iz kolekcije Sailor Soul, izrađen od smole, nije kruti plastični stolnjak. Zahvaljujući inovativnoj završnoj obradi od smole, stolnjak je vodootporan, ali mekan na dodir, sprječavajući da mrlje prodru u tkaninu.

MB14411

Availability: Na zalihi

SKU: 27114 Kategorija:

Stolnjaci od smole izrađeni su od 50% pamuka i 50% poliestera te akrilne smole koja ih čini otpornima na mrlje i vodootpornima. Pranje u perilici dopušteno je na maksimalnoj temperaturi od 30º, pri čemu se koristi osjetljivi ciklus. Ne upotrebljavajte klor tijekom pranja. Ne cijedite, već samo lagano istegnite te ostavite da se suše obješeni ili položeni. Glakanje nije dopušteno. Sušenje u sušilici nije moguće.

Ovaj stolnjak od smole iz kolekcije Sailor Soul nije kruti plastični stolnjak. Zahvaljujući svojoj inovativnoj završnoj obradi od smole, stolnjak je vodootporan ali mekan na dodir, što sprječava prodiranje mrlja u tkaninu. Nautički, klasični dizajn idealan je kao nautički dodatak vašem posuđu, melaminu te nelomljivom staklenom posuđu. Dostupan je u dvije različite veličine.