WELCOME ŠALICE 6/1

62.10 sa. PDV-om

Set od šest melaminskih šalica WELCOME ON BOARD. Sada možete uživati u doručku ili čaju bez brige o pomicanju posuđa. Ovaj ekskluzivni nautički proizvod uključuje prsten protiv klizanja na svojoj bazi koji ga zadržava na stolu.

MB27004

Availability: Na zalihi

SKU: 26787 Kategorija:

SASTAV: Melamin 100% (M) – bez BPA
UPUTE: Ovaj proizvod je dizajniran za upotrebu na stolu, nije prilagođen za kuhanje ili izravni plamen. Prilagođen za mikrovalnu upotrebu do 90 sekundi.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Da biste produžili vijek trajanja ovog proizvoda, preporučuje se izbjegavanje upotrebe abrazivnih sredstava za čišćenje. Kako bi se izbjegle mrlje od kave i čaja, preporučuje se pranje odmah nakon upotrebe. Sve nepravilnosti u dizajnu su dio proizvodnog procesa i ne smatraju se nedostatkom.
Ovaj proizvod je prikladan za pranje u perilici posuđa.

Set od šest melaminskih šalica WELCOME ON BOARD. Sada možete uživati u doručku ili čaju bez brige o tome da će se posuđe pomaknuti.

Ovaj ekskluzivni nautički proizvod uključuje protuklizni prsten na svojoj osnovi kako bi ostao na stolu. Ovo posuđe je dizajnirano i proizvedeno posebno za brodove.

Dopunite kolekciju kompletima za kavu, moka žličicama i ostalim nautičkim dodacima WELCOME ON BOARD; elegantna i suvremena linija.