WELCOME ČAŠE MB 6/1

86.26 sa. PDV-om

Čaša za vino WELCOME ON BOARD iznimno je stabilna zahvaljujući svojoj neklizajućoj podlozi. Izrađena je od TRITAN™. Ovaj materijal je praktički nelomljiv te svojim sjajem i prozirnošću unosi eleganciju na vaš stol, a ujedno ostaje sigurna tijekom obroka.

MB27104

Availability: Na zalihi

SKU: 24296 Kategorija:

SASTAV: 100% kopoliester (T) – bez BPA
UPUTE: Ovaj proizvod je dizajniran za upotrebu u normalnim uvjetima. Prikladan za žestoka pića i tople napitke. Siguran za korištenje u mikrovalnoj pećnici.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Ovaj proizvod može se prati u perilici posuđa, ali samo na gornjoj polici. Maksimalna temperatura je 65°C.

Održivost: Bez BPA. Otporan na temperaturu. Može sadržavati vruće tekućine na temperaturama do točke ključanja. Pogodan za korištenje na niskim temperaturama i siguran za zamrzivač. Pogodan za pranje u perilici posuđa i mikrovalnoj pećnici. Otporan na kemikalije i sredstva za čišćenje. Blistava prozirnost i sjaj. Otporan na udarce i lomove. Otporan na mrlje i mirise.

Čaša za vino WELCOME ON BOARD izuzetno je stabilna zahvaljujući svojoj neklizajućoj podlozi. Izrađena je od materijala TRITAN™. Ovaj materijal je praktički nelomljiv te svojim sjajem i prozirnošću unosi eleganciju na vaš stol, osiguravajući stabilnost tijekom objedovanja.

Kolekcija protukliznih čaša obuhvaća čašu za vino, čašu za šampanjac i čaše za vodu i ostala pića, koje se uklapaju s ostalim dodacima neklizajućeg posuđa izrađenog od visokokvalitetnog melamina, obilježenog prepoznatljivim nautičkim stilom.