Prozirne čaše 6/1

69.53 sa. PDV-om

Čaša za piće WELCOME ON BOARD vrlo je stabilna zahvaljujući svojem neklizajućem dnu. Izrađena je od TRITAN™ materijala. Ovaj materijal je praktički nelomljiv te svojim sjajem i prozirnošću donosi eleganciju na vaš stol, a pritom ostaje sigurna tijekom obroka.

MB28107

Availability: Na zalihi

SKU: 24303 Kategorija:

SASTAV: 100% kopoliester (T) – bez BPA
UPUTE: Ovaj proizvod je dizajniran za korištenje u normalnim uvjetima. Prikladan za žestoka pića i tople napitke. Siguran za mikrovalnu pećnicu.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Ovaj proizvod može se prati u perilici posuđa samo na gornjoj polici, maksimalna temperatura je 65°C.

Održivost: Bez BPA. Otporan na temperaturu. Može sadržavati vruće tekućine na temperaturama do točke ključanja. Može se koristiti na niskim temperaturama i siguran je za zamrzivač. Periv u perilici posuđa i mikrovalnoj pećnici. Otporan na kemikalije i otporan na jaka sredstva za čišćenje. Blistava jasnoća i sjaj. Otporan na udarce i razbijanje. Otporan na mrlje i mirise.

Čaša za piće CLEAR izuzetno je stabilna zahvaljujući svojoj neklizajućoj podlozi. Napravljena je od TRITAN™ materijala koji je praktički nelomljiv, a svojim sjajem i prozirnošću unosi eleganciju na vaš stol te ostaje sigurna tijekom obroka.

Kolekcija čaša s neklizećim podlogama uključuje čaše za vino, čaše za šampanjac te čaše za vodu i ostala pića, koje se slažu s ostalim priborom i posuđem.