Čaše za šampanjac 6/1

72.33 sa. PDV-om

Čaša za šampanjac WELCOME ON BOARD vrlo je stabilna zahvaljujući svojoj neklizajućoj bazi. Izrađena je od TRITAN™ materijala, koji je praktički nelomljiv. Svojim sjajem i prozirnošću unijet će eleganciju na vaš stol, osiguravajući stabilnost tijekom obroka.

MB27105

Availability: Na zalihi

SKU: 24297 Kategorija:

SASTAV: 100% kopoliester (T) – bez BPA
UPUTE: Ovaj proizvod je dizajniran za korištenje u normalnim uvjetima. Prikladan je za žestoka pića i tople napitke. Siguran za korištenje u mikrovalnoj pećnici.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Ovaj proizvod može se prati u perilici posuđa, ali samo na gornjoj polici. Maksimalna temperatura je 65 °C.

Održivost: Bezbisfenol A (BPA free). Otporan na temperaturu. Može sadržavati vruće tekućine na temperaturama sve do točke ključanja. Može se koristiti na niskim temperaturama i siguran je za korištenje u zamrzivaču. Periv u perilici posuđa i mikrovalnoj pećnici. Otporan na kemikalije i izdržava jaka sredstva za čišćenje. Ima blistavu prozirnost i sjaj. Otporan je na udarce i ne lomi se lako. Otporan na mrlje i mirise.

Čaša za šampanjac WELCOME ON BOARD vrlo je stabilna zahvaljujući neklizajućoj podlozi. Izrađena je od TRITAN™. Ovaj materijal je praktički nelomljiv, a svojim sjajem i prozirnošću unijet će eleganciju na vaš stol te će ostati sigurna tijekom obroka.

Kolekcija protukliznih čaša uključuje čaše za vino, šampanjac te čaše za vodu i piće, koje se uklapaju s ostalim dodacima neklizajućeg posuđa od visokokvalitetnog melamina s nepogrešivim nautičkim stilom.