PARTY ČAŠE VODA ECOZEN 6/1

79.00 sa. PDV-om

Set obojenih čaša, nelomljivih i složivih, s efektom stakla, izrađen od najkvalitetnijeg materijala na tržištu.

MB16906Z

Availability: Na zalihi

SKU: 30370 Kategorija:

100% Ecozen (T95) bez BPA
Reciklabilno
UPUTE ZA KORIŠTENJE: Ovaj proizvod je prikladan za hladna, topla i pića s visokim udjelom alkohola. Siguran za korištenje u mikrovalnoj pećnici.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Može se prati u perilici posuđa, ali samo na gornjoj rešetki, pri maksimalnoj temperaturi od 65ºC.

Ovaj set nelomljivih i složivih čaša u različitim bojama izrađen je od Ecozena, vrhunskog materijala visokih specifikacija koji podsjeća na staklo.

Periv je u perilici posuđa i otporan na ogrebotine. Ovaj proizvod dizajniran je, razvijen i proizveden od strane Marine Business prema najvišim specifikacijama.

Ecozen je vodeći novi sintetički i nelomljivi materijal visokih specifikacija:

– Bez otrovnih tvari (BPA Free)
– Otporan na pića s visokim udjelom alkohola
– Može se prati u perilici posuđa
– Siguran za mikrovalnu pećnicu
– Izvanredna postojanost tijekom vremena
– Reciklabilan
– Otporan na mrlje od kreme za sunčanje

Zahvaljujući svojoj izdržljivosti i praktičnosti, nelomljivo i sintetičko stakleno posuđe tvrtke Marine Business savršeno je za korištenje na jahtama ili jedrilicama. Također je idealno za bazene ili vrtove gdje lomljenje može predstavljati veću opasnost.

Ovisno o tome kako namjeravate koristiti svoje proizvode, trebali biste odabrati najprikladniji materijal za svoje potrebe. Iako su sve naše kolekcije nelomljive, materijali korišteni za njihovu izradu imaju različite karakteristike.