PARTY ČAŠE ŠAMPANJAC ECOZEN 6/1

91.80 sa. PDV-om

Set neslomljivih obojenih čaša za šampanjac, s efektom stakla, izrađen od najnovijeg i najkvalitetnijeg materijala na tržištu.

MB16905Z

Availability: Na zalihi

SKU: 30502 Kategorija:

100% Ecozen (T95) bez BPA
Reciklabilno
UPUTE ZA UPORABU: Proizvod je prikladan za hladna, topla i visokoalkoholna pića. Siguran za korištenje u mikrovalnoj pećnici.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Pogodno za pranje u perilici posuđa na gornjoj rešetki na maksimalno 65ºC.

Ovaj set neslomljivih čaša za šampanjac u različitim bojama izrađen je od najnovijeg dostupnog materijala, Ecozen, koji podsjeća na staklo. Može se prati u perilici posuđa i otporan je na ogrebotine. Ovaj proizvod je dizajniran, razvijen i proizveden od strane Marine Business prema najvišim specifikacijama.

Ecozen je vodeći novi sintetički i nelomljivi materijal s visokim specifikacijama:

– Bez toksičnih tvari (BPA Free)
– Otporan na pića s visokom koncentracijom alkohola
– Može se prati u perilici posuđa
– Sigurno za upotrebu u mikrovalnoj pećnici
– Izuzetna trajnost tijekom vremena
– Reciklabilan
– Otporan na mrlje od kreme za sunčanje

Zahvaljujući svojoj izdržljivosti i praktičnosti, nelomljivo i sintetičko posuđe tvrtke Marine Business savršeno je za upotrebu na jahtama ili jedrilicama. Također je idealno za bazene ili vrtove gdje lomljenje može predstavljati veću opasnost.

Neslomljiva čaša za šampanjac dobro se kombinira s čašom za vino iz iste kolekcije, kao i s ostalim čašama za vodu iz Marine Businessa.

Ovisno o tome kako namjeravate koristiti svoje proizvode, trebali biste odabrati materijal koji najbolje odgovara vašim potrebama. Iako su sve naše kolekcije neslomljive, materijali koji se koriste za njihovu proizvodnju imaju različite karakteristike.