NORTH STOLNJAK 155×130CM

60.41 sa. PDV-om

Ovaj NORTHWIND stolnjak, od poliesterskog pamuka i laminata, nije tipičan stolnjak od krute plastike. Njegova inovativna obrada premazom od smole znači da je stolnjak nepropustan, ali mekan na dodir, sprječavajući prodiranje mrlja u tkaninu. S klasičnim nautičkim dizajnom, idealan je dodatak vašem neslomljivom melaminskom posuđu i staklenom posuđu. Dostupan je u dvije veličine, a također dostupan i u bijeloj boji s tretmanom protiv mrlja.

MB15412

Availability: Na zalihi

SKU: 21990 Kategorija:

Stolnjaci od smole izrađeni su od 50% pamuka i 50% poliestera te akrilne smole koja ih čini otpornima na mrlje i vodootpornima. Perite na maksimalno 30º na programu za osjetljivo rublje. Ne koristite klor prilikom pranja. Ne cijedite, samo nježno istegnite i osušite na vješalici. Ne smiju se glačati. Sušenje u sušilici nije dozvoljeno.

Ovaj NORTHWIND stolnjak, izrađen od poliesterskog pamuka i laminiran, nije tipičan stolnjak od krute plastike. Njegov novi premaz obrađen smolom znači da je stolnjak nepropustan, ali mekan na dodir, sprječavajući prodiranje mrlja u tkaninu. S klasičnim nautičkim dizajnom, idealan je dodatak vašem nelomljivom melaminskom posuđu i staklenom posuđu. Dostupan je u dvije veličine, kao i u bijeloj boji s tretmanom protiv mrlja.