NORTH ZDJELA ZA SALATU

52.00 sa. PDV-om

Zdjela za salatu NORTHWIND, izrađena od melamina, predstavlja još jedan nautički dodatak u ovom neuništivom setu posuđa. Salate, tjestenine i juhe donosit će eleganciju i dobar ukus na vaš stol uz ovaj proizvod inspiriran morskim stilom.

MB15008

Availability: Na zalihi

SKU: 7352 Kategorija:

SASTAV: Melamin 100% (M) – bez BPA
UPUTE: Ovaj proizvod je dizajniran za stolnu upotrebu, nije prilagođen za kuhanje ili izravnu vatru. Može se koristiti u mikrovalnoj pećnici samo 90 sekundi.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE: Da biste produžili vijek ovog proizvoda, preporučuje se izbjegavati korištenje abrazivnih sredstava za čišćenje. Kako biste spriječili mrlje od kave i čaja, preporučujemo pranje odmah nakon upotrebe. Sve nepravilnosti u dizajnu su dio proizvodnog procesa i ne smiju se smatrati nedostatkom.
Ovaj proizvod je otporan na pranje u perilici posuđa.

Zdjela za salatu NORTHWIND, izrađena od melamina, još je jedan od nautičkih dodataka u ovom neuništivom setu posuđa. Salate, tjestenine i juhe donose eleganciju i dobar okus na vaš stol uz ovaj proizvod u morskom stilu.

Za potpuni dojam, kolekciju NORTHWIND možete dopuniti setom za začine koji sadržava posudice za sol i papar, a krase ih motivi ruže vjetrova.